Lid worden?

Oostzaan Natuurlijk! Wordt lid en denk mee!

Oostzaan Natuurlijk! is in juli 2022 opgericht als enige lokale partij met als doel het Oostzaans belang goed te kunnen vertegenwoordigen in de gemeenteraad. Oostzaan Natúúrlijk! heeft zich losgemaakt van de landelijke politiek om samen met de Oostzaners onafhankelijk en slagvaardig lokale onderwerpen aan te kunnen pakken en direct aanspreekbaar te zijn.
Wij werken hard-, en waar mogelijk samen, om ons mooie dorp zelfstandig te houden en mooier, groener en socialer te maken.
We willen met deze aanpak het vertrouwen in de politiek versterken en de afstand naar onze dorpsgenoten verkleinen.

Hierbij kan de nu 6 koppige fractie jouw hulp goed gebruiken. Wordt bv “tientjeslid”.
Voor 10 euro per jaar ondersteun je de activiteiten van de enige lokale politieke partij in Oostzaan die zonder binding met landelijke politiek alleen kijkt naar de belangen van- en verbeteringen voor ons mooie dorp.
Als lid wordt je uitgenodigd om mee te praten en -denken over de onderwerpen die Oostzaan aangaan. De fractieleden gingen je al voor!

Natuurlijk is het helemaal fantastisch wanneer je actief komt meedenken in Oostzaan Natuurlijk!
Dit kan op vele manieren: op voor jou belangrijke onderwerpen, incidenteel of structureel, in fysiek overleg of via e-mail. Neem gerust contact met ons op.
Bij een lekkere kop koffie of thee praten we graag met je verder aan de keukentafel.

  • Lid of actief meedenker worden? Stuur een mailtje naar: info@oostzaannatuurlijk.nl of bel Marja van der Pol (secretaris) 0612587300


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.